Fasole albă, bob uscat, conserve

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.878
Acid glutamic g 1.106
Alanină g 0.304
Arginină g 0.449
Histidină g 0.202
Cistină g 0.079
Valină g 0.38
Prolină g 0.308
Serină g 0.395
Fenilalanină g 0.392
Glicină g 0.283
Triptofan g 0.086
Treonină g 0.305
Izoleucină g 0.32
Leucină g 0.579
Lizină g 0.498
Metionină g 0.109
Tirozină g 0.204
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.026
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.126
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.076
Macronutrienți
Apă g 70.1
Aport caloric / Energic total kcal 114
Carbohidraţi (total) g 21.2
Fibre (total) g 4.8
Glucide/Zaharuri (total) g 0.29
Lipide / Grăsimi (total) g 0.29
Proteine g 7.26
Minerale
Calciu mg 73
Cupru mg 0.232
Fier mg 2.99
Fosfor mg 91
Magneziu mg 51
Mangan mg 0.515
Potasiu mg 454
Seleniu µg 1.6
Sodiu mg 5
Zinc mg 1.12
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.096
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.79
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.037
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.113
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.185
Vitamina B6 mg 0.075
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 65

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”