Fasole albă gigant, bob uscat, gătită cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.008
Acid glutamic g 1.27
Alanină g 0.349
Arginină g 0.516
Histidină g 0.232
Cistină g 0.091
Valină g 0.436
Prolină g 0.353
Serină g 0.453
Fenilalanină g 0.451
Glicină g 0.325
Triptofan g 0.099
Treonină g 0.351
Izoleucină g 0.368
Leucină g 0.665
Lizină g 0.572
Metionină g 0.125
Tirozină g 0.235
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.021
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.187
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.14
Macronutrienți
Apă g 69
Aport caloric / Energic total kcal 118
Carbohidraţi (total) g 21.09
Fibre (total) g 7
Lipide / Grăsimi (total) g 0.45
Proteine g 8.33
Minerale
Calciu mg 68
Cupru mg 0.247
Fier mg 2.13
Fosfor mg 165
Magneziu mg 50
Mangan mg 0.518
Potasiu mg 391
Seleniu µg 4.1
Sodiu mg 238
Zinc mg 0.88
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.158
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.059
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.681
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.266
Vitamina B6 mg 0.117
Vitamina C mg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 102

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”