Fasole albă mare, bob uscat, conservă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.891
Acid glutamic g 1.124
Alanină g 0.309
Arginină g 0.456
Histidină g 0.205
Cistină g 0.08
Valină g 0.386
Prolină g 0.312
Serină g 0.401
Fenilalanină g 0.399
Glicină g 0.288
Triptofan g 0.087
Treonină g 0.31
Izoleucină g 0.325
Leucină g 0.588
Lizină g 0.506
Metionină g 0.111
Tirozină g 0.208
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.018
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.161
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.12
Macronutrienți
Apă g 69.89
Aport caloric / Energic total kcal 114
Carbohidraţi (total) g 21.02
Fibre (total) g 4.9
Glucide/Zaharuri (total) g 1.41
Lipide / Grăsimi (total) g 0.39
Proteine g 7.37
Minerale
Calciu mg 53
Cupru mg 0.16
Fier mg 1.57
Fosfor mg 136
Magneziu mg 51
Mangan mg 0.408
Potasiu mg 351
Seleniu µg 4.1
Sodiu mg 4
Zinc mg 0.65
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 29.5
Vitamina A, IU IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.143
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.79
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.06
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.461
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.278
Vitamina B6 mg 0.106
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3
Vitamina C mg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 81

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”