Fasole boabe din păstaie, fragede, gătite, fiert, scursă de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.731
Acid glutamic g 0.877
Alanină g 0.258
Arginină g 0.456
Histidină g 0.231
Cistină g 0.083
Valină g 0.425
Prolină g 0.101
Serină g 0.425
Fenilalanină g 0.336
Glicină g 0.273
Triptofan g 0.089
Treonină g 0.289
Izoleucină g 0.438
Leucină g 0.535
Lizină g 0.45
Metionină g 0.068
Tirozină g 0.219
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.019
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.154
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.073
Macronutrienți
Apă g 67.17
Aport caloric / Energic total kcal 123
Carbohidraţi (total) g 23.64
Fibre (total) g 5.3
Glucide/Zaharuri (total) g 1.63
Lipide / Grăsimi (total) g 0.32
Proteine g 6.81
Minerale
Calciu mg 32
Cupru mg 0.305
Fier mg 2.45
Fosfor mg 130
Magneziu mg 74
Mangan mg 1.252
Potasiu mg 570
Seleniu µg 2
Sodiu mg 253
Zinc mg 0.79
Fitonutrienți
Beta caroten µg 222
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 44.1
Vitamina A, IU IU 370
Vitamina A, RAE µg 19
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.14
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.14
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.096
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.04
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.257
Vitamina B6 mg 0.193
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 6.2
Vitamina C mg 10.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 26

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”