Fasole, boabe din păstaie, fragedee

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.735
Acid glutamic g 0.881
Alanină g 0.26
Arginină g 0.458
Histidină g 0.232
Cistină g 0.083
Valină g 0.427
Prolină g 0.102
Serină g 0.427
Fenilalanină g 0.337
Glicină g 0.274
Triptofan g 0.09
Treonină g 0.29
Izoleucină g 0.44
Leucină g 0.538
Lizină g 0.452
Metionină g 0.068
Tirozină g 0.22
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.05
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.419
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.198
Macronutrienți
Apă g 70.24
Aport caloric / Energic total kcal 113
Carbohidraţi (total) g 20.17
Fibre (total) g 4.9
Glucide/Zaharuri (total) g 1.48
Lipide / Grăsimi (total) g 0.86
Proteine g 6.84
Minerale
Calciu mg 34
Cupru mg 0.318
Fier mg 3.14
Fosfor mg 136
Magneziu mg 58
Mangan mg 1.215
Potasiu mg 467
Seleniu µg 1.8
Sodiu mg 8
Zinc mg 0.78
Fitonutrienți
Beta caroten µg 126
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 40
Vitamina A, IU IU 209
Vitamina A, RAE µg 10
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.217
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.32
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.103
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.474
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.247
Vitamina B6 mg 0.204
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 5.6
Vitamina C mg 23.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 34

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”