Fasole California red, bob uscat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.948
Acid glutamic g 3.717
Alanină g 1.022
Arginină g 1.509
Histidină g 0.679
Cistină g 0.265
Valină g 1.275
Prolină g 1.034
Serină g 1.326
Fenilalanină g 1.318
Glicină g 0.952
Triptofan g 0.289
Treonină g 1.026
Izoleucină g 1.076
Leucină g 1.946
Lizină g 1.673
Metionină g 0.367
Tirozină g 0.686
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.019
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.138
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.036
Macronutrienți
Apă g 11.75
Aport caloric / Energic total kcal 330
Carbohidraţi (total) g 59.8
Fibre (total) g 24.9
Lipide / Grăsimi (total) g 0.25
Proteine g 24.37
Minerale
Calciu mg 195
Cupru mg 1.1
Fier mg 9.35
Fosfor mg 405
Magneziu mg 160
Mangan mg 1
Potasiu mg 1490
Seleniu µg 3.2
Sodiu mg 11
Zinc mg 2.55
Vitamine
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.529
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.219
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.06
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.78
Vitamina B6 mg 0.397
Vitamina C mg 4.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 394

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”