Fasole, conservă, mâncare tradiţională, cu conţinut redus de sodiu

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 16
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.677
Acid glutamic g 0.869
Alanină g 0.245
Arginină g 0.296
Histidină g 0.148
Cistină g 0.051
Valină g 0.312
Prolină g 0.309
Serină g 0.339
Fenilalanină g 0.319
Glicină g 0.219
Triptofan g 0.065
Treonină g 0.199
Izoleucină g 0.256
Leucină g 0.459
Lizină g 0.378
Metionină g 0.07
Tirozină g 0.128
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.316
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.275
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.324
Acizi graşi trans (total) g 0.021
Macronutrienți
Amidon g 8.95
Apă g 76.15
Aport caloric / Energic total kcal 91
Carbohidraţi (total) g 15.26
Fibre (total) g 5.1
Glucide/Zaharuri (total) g 0.46
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.46
Lipide / Grăsimi (total) g 1.17
Proteine g 5.41
Minerale
Calciu mg 33
Cupru mg 0.166
Fier mg 1.67
Fosfor mg 111
Magneziu mg 38
Mangan mg 0.33
Potasiu mg 336
Seleniu µg 6.5
Sodiu mg 138
Zinc mg 0.65
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 22.7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.035
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.05
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.015
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.424
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.215
Vitamina B6 mg 0.11
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.3
Vitamina C mg 0.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 26

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”