Fasole cu bob mare, bob uscat, conserve

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.635
Acid glutamic g 0.697
Alanină g 0.251
Arginină g 0.302
Histidină g 0.151
Cistină g 0.054
Valină g 0.296
Prolină g 0.224
Serină g 0.328
Fenilalanină g 0.284
Glicină g 0.208
Triptofan g 0.058
Treonină g 0.213
Izoleucină g 0.259
Leucină g 0.425
Lizină g 0.33
Metionină g 0.062
Tirozină g 0.174
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.015
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.074
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.039
Macronutrienți
Apă g 77.08
Aport caloric / Energic total kcal 79
Carbohidraţi (total) g 14.91
Fibre (total) g 4.8
Lipide / Grăsimi (total) g 0.17
Proteine g 4.93
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.18
Fier mg 1.81
Fosfor mg 74
Magneziu mg 39
Mangan mg 0.363
Potasiu mg 220
Seleniu µg 4.5
Sodiu mg 336
Zinc mg 0.65
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.055
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.034
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.261
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.259
Vitamina B6 mg 0.091
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 50

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”