Fasole cu bob mare, bob uscat, gătită cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.006
Acid glutamic g 1.104
Alanină g 0.398
Arginină g 0.478
Histidină g 0.238
Cistină g 0.086
Valină g 0.469
Prolină g 0.354
Serină g 0.519
Fenilalanină g 0.449
Glicină g 0.329
Triptofan g 0.092
Treonină g 0.337
Izoleucină g 0.411
Leucină g 0.673
Lizină g 0.523
Metionină g 0.099
Tirozină g 0.276
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.034
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.171
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.089
Macronutrienți
Apă g 69.79
Aport caloric / Energic total kcal 115
Carbohidraţi (total) g 20.88
Fibre (total) g 7
Glucide/Zaharuri (total) g 2.9
Lipide / Grăsimi (total) g 0.38
Proteine g 7.8
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.235
Fier mg 2.39
Fosfor mg 111
Magneziu mg 43
Mangan mg 0.516
Potasiu mg 508
Seleniu µg 4.5
Sodiu mg 238
Zinc mg 0.95
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 32.5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.161
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.18
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.055
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.421
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.422
Vitamina B6 mg 0.161
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 83

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”