Fasole cu bob mic (măruntă), bob uscat, gătită cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.037
Acid glutamic g 1.139
Alanină g 0.411
Arginină g 0.493
Histidină g 0.246
Cistină g 0.089
Valină g 0.484
Prolină g 0.366
Serină g 0.535
Fenilalanină g 0.463
Glicină g 0.34
Triptofan g 0.095
Treonină g 0.347
Izoleucină g 0.423
Leucină g 0.694
Lizină g 0.539
Metionină g 0.102
Tirozină g 0.284
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.034
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.169
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.088
Macronutrienți
Apă g 67.15
Aport caloric / Energic total kcal 126
Carbohidraţi (total) g 23.31
Fibre (total) g 7.7
Lipide / Grăsimi (total) g 0.38
Proteine g 8.04
Minerale
Calciu mg 29
Cupru mg 0.215
Fier mg 2.4
Fosfor mg 127
Magneziu mg 53
Mangan mg 0.585
Potasiu mg 401
Seleniu µg 4.9
Sodiu mg 239
Zinc mg 1.03
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.161
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.055
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.66
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.472
Vitamina B6 mg 0.078
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 150

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”