Fasole cu bob mic (măruntă), bob uscat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.659
Acid glutamic g 2.92
Alanină g 1.052
Arginină g 1.264
Histidină g 0.63
Cistină g 0.228
Valină g 1.24
Prolină g 0.937
Serină g 1.372
Fenilalanină g 1.188
Glicină g 0.871
Triptofan g 0.244
Treonină g 0.891
Izoleucină g 1.085
Leucină g 1.778
Lizină g 1.382
Metionină g 0.261
Tirozină g 0.729
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.084
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.42
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.219
Macronutrienți
Apă g 12.07
Aport caloric / Energic total kcal 335
Carbohidraţi (total) g 62.83
Fibre (total) g 20.6
Glucide/Zaharuri (total) g 8.32
Lipide / Grăsimi (total) g 0.93
Proteine g 20.62
Minerale
Calciu mg 81
Cupru mg 0.665
Fier mg 6.19
Fosfor mg 370
Magneziu mg 188
Mangan mg 1.686
Potasiu mg 1403
Seleniu µg 7
Sodiu mg 13
Zinc mg 2.6
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.574
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.7
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.218
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.712
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.265
Vitamina B6 mg 0.327
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 5.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 400

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”