Fasole Fava, bob uscat, conservă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.611
Acid glutamic g 0.929
Alanină g 0.224
Arginină g 0.505
Histidină g 0.139
Cistină g 0.07
Valină g 0.243
Prolină g 0.23
Serină g 0.25
Fenilalanină g 0.231
Glicină g 0.229
Triptofan g 0.052
Treonină g 0.194
Izoleucină g 0.221
Leucină g 0.411
Lizină g 0.35
Metionină g 0.045
Tirozină g 0.173
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.044
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.09
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.037
Macronutrienți
Apă g 80.32
Aport caloric / Energic total kcal 71
Carbohidraţi (total) g 12.41
Fibre (total) g 3.7
Lipide / Grăsimi (total) g 0.22
Proteine g 5.47
Minerale
Calciu mg 26
Cupru mg 0.109
Fier mg 1
Fosfor mg 79
Magneziu mg 32
Mangan mg 0.288
Potasiu mg 242
Seleniu µg 1.8
Sodiu mg 453
Zinc mg 0.62
Vitamine
Vitamina A, IU IU 10
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.05
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.96
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.119
Vitamina B6 mg 0.045
Vitamina C mg 1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 33

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”