Fasole Fava, bob uscat, gătită cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.849
Acid glutamic g 1.291
Alanină g 0.311
Arginină g 0.702
Histidină g 0.193
Cistină g 0.097
Valină g 0.338
Prolină g 0.32
Serină g 0.348
Fenilalanină g 0.321
Glicină g 0.319
Triptofan g 0.072
Treonină g 0.27
Izoleucină g 0.306
Leucină g 0.572
Lizină g 0.486
Metionină g 0.062
Tirozină g 0.241
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.079
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.164
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.066
Macronutrienți
Apă g 71.54
Aport caloric / Energic total kcal 110
Carbohidraţi (total) g 19.65
Fibre (total) g 5.4
Glucide/Zaharuri (total) g 1.82
Lipide / Grăsimi (total) g 0.4
Proteine g 7.6
Minerale
Calciu mg 36
Cupru mg 0.259
Fier mg 1.5
Fosfor mg 125
Magneziu mg 43
Mangan mg 0.421
Potasiu mg 268
Seleniu µg 2.6
Sodiu mg 241
Zinc mg 1.01
Fitonutrienți
Beta caroten µg 9
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 30.6
Vitamina A, IU IU 15
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.097
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.089
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.711
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.157
Vitamina B6 mg 0.072
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.9
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 104

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”