Fasole galbenă, bob uscat, gătită fără sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.108
Acid glutamic g 1.397
Alanină g 0.384
Arginină g 0.567
Histidină g 0.255
Cistină g 0.1
Valină g 0.479
Prolină g 0.388
Serină g 0.498
Fenilalanină g 0.496
Glicină g 0.358
Triptofan g 0.108
Treonină g 0.386
Izoleucină g 0.405
Leucină g 0.732
Lizină g 0.629
Metionină g 0.138
Tirozină g 0.258
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.094
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.466
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.279
Macronutrienți
Apă g 62.98
Aport caloric / Energic total kcal 144
Carbohidraţi (total) g 25.27
Fibre (total) g 10.4
Lipide / Grăsimi (total) g 1.08
Proteine g 9.16
Minerale
Calciu mg 62
Cupru mg 0.186
Fier mg 2.48
Fosfor mg 183
Magneziu mg 74
Mangan mg 0.455
Potasiu mg 325
Seleniu µg 1.3
Sodiu mg 5
Zinc mg 1.06
Vitamine
Vitamina A, IU IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.187
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.103
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.708
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.229
Vitamina B6 mg 0.129
Vitamina C mg 1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 81

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”