Fasole galbenă, bob uscat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.661
Acid glutamic g 3.355
Alanină g 0.922
Arginină g 1.362
Histidină g 0.612
Cistină g 0.239
Valină g 1.151
Prolină g 0.933
Serină g 1.197
Fenilalanină g 1.19
Glicină g 0.859
Triptofan g 0.26
Treonină g 0.926
Izoleucină g 0.972
Leucină g 1.756
Lizină g 1.51
Metionină g 0.331
Tirozină g 0.62
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.226
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.118
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.671
Macronutrienți
Apă g 11.1
Aport caloric / Energic total kcal 345
Carbohidraţi (total) g 60.7
Fibre (total) g 25.1
Lipide / Grăsimi (total) g 2.6
Proteine g 22
Minerale
Calciu mg 166
Cupru mg 0.639
Fier mg 7.01
Fosfor mg 488
Magneziu mg 222
Mangan mg 1.286
Potasiu mg 1042
Seleniu µg 12.8
Sodiu mg 12
Zinc mg 2.83
Vitamine
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.69
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.33
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.43
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.734
Vitamina B6 mg 0.442
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 389

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”