Fasole Goa (Psophocarpus tetragonolobus), bob uscat, gătită cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.973
Acid glutamic g 1.224
Alanină g 0.318
Arginină g 0.576
Histidină g 0.241
Cistină g 0.166
Valină g 0.467
Prolină g 0.588
Serină g 0.377
Fenilalanină g 0.436
Glicină g 0.348
Triptofan g 0.233
Treonină g 0.36
Izoleucină g 0.448
Leucină g 0.762
Lizină g 0.652
Metionină g 0.109
Tirozină g 0.445
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.153
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.551
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.825
Macronutrienți
Apă g 67.19
Aport caloric / Energic total kcal 147
Carbohidraţi (total) g 14.94
Lipide / Grăsimi (total) g 5.84
Proteine g 10.62
Minerale
Calciu mg 142
Cupru mg 0.773
Fier mg 4.33
Fosfor mg 153
Magneziu mg 54
Mangan mg 1.199
Potasiu mg 280
Seleniu µg 2.9
Sodiu mg 249
Zinc mg 1.44
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.295
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.129
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.83
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.156
Vitamina B6 mg 0.047
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”