Fasole Goa (Psophocarpus tetragonolobus), bob uscat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.187
Acid glutamic g 4.01
Alanină g 1.04
Arginină g 1.886
Histidină g 0.79
Cistină g 0.545
Valină g 1.53
Prolină g 1.924
Serină g 1.235
Fenilalanină g 1.429
Glicină g 1.14
Triptofan g 0.762
Treonină g 1.179
Izoleucină g 1.468
Leucină g 2.497
Lizină g 2.136
Metionină g 0.356
Tirozină g 1.457
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.012
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.33
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.303
Macronutrienți
Apă g 8.34
Aport caloric / Energic total kcal 409
Carbohidraţi (total) g 41.71
Fibre (total) g 25.9
Lipide / Grăsimi (total) g 16.32
Proteine g 29.65
Minerale
Calciu mg 440
Cupru mg 2.88
Fier mg 13.44
Fosfor mg 451
Magneziu mg 179
Mangan mg 3.721
Potasiu mg 977
Seleniu µg 8.2
Sodiu mg 38
Zinc mg 4.48
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.45
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.09
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.795
Vitamina B6 mg 0.175
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 45

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”