Fasole Hyacinth, boabe din păstaie, fragede, gătite, fierte, scurse de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.059
Acid glutamic g 0.36
Alanină g 0.153
Arginină g 0.201
Histidină g 0.124
Cistină g 0.02
Valină g 0.218
Serină g 0.15
Fenilalanină g 0.065
Glicină g 0.242
Treonină g 0.124
Izoleucină g 0.201
Leucină g 0.307
Lizină g 0.203
Metionină g 0.026
Tirozină g 0.053
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.129
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.01
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.119
Macronutrienți
Apă g 86.9
Aport caloric / Energic total kcal 50
Carbohidraţi (total) g 9.2
Lipide / Grăsimi (total) g 0.27
Proteine g 2.95
Minerale
Calciu mg 41
Cupru mg 0.048
Fier mg 0.76
Fosfor mg 49
Magneziu mg 42
Mangan mg 0.21
Potasiu mg 262
Seleniu µg 1.6
Sodiu mg 238
Zinc mg 0.38
Vitamine
Vitamina A, IU IU 142
Vitamina A, RAE µg 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.056
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.088
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.48
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.053
Vitamina B6 mg 0.023
Vitamina C mg 5.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 47

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”