Fasole Hyacinth, boabe din păstaie, fragedee

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.042
Acid glutamic g 0.256
Alanină g 0.109
Arginină g 0.143
Histidină g 0.088
Cistină g 0.014
Valină g 0.155
Serină g 0.107
Fenilalanină g 0.046
Glicină g 0.172
Treonină g 0.088
Izoleucină g 0.143
Leucină g 0.218
Lizină g 0.145
Metionină g 0.019
Tirozină g 0.038
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.095
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.008
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.088
Macronutrienți
Apă g 87.87
Aport caloric / Energic total kcal 46
Carbohidraţi (total) g 9.19
Fibre (total) g 3.3
Glucide/Zaharuri (total) g 4.08
Lipide / Grăsimi (total) g 0.2
Proteine g 2.1
Minerale
Calciu mg 50
Cupru mg 0.047
Fier mg 0.74
Fosfor mg 49
Magneziu mg 40
Mangan mg 0.205
Potasiu mg 252
Seleniu µg 1.5
Sodiu mg 2
Zinc mg 0.37
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 87
Beta caroten µg 475
Luteină + zeaxantină µg 802
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 19.1
Vitamina A, IU IU 864
Vitamina A, RAE µg 43
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.077
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.51
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.092
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.52
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.055
Vitamina B6 mg 0.024
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 18.1
Vitamina C mg 12.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 62

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”