Fasole Hyacinth, bob uscat, gătită fără sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.962
Acid glutamic g 1.323
Alanină g 0.364
Arginină g 0.598
Histidină g 0.233
Cistină g 0.095
Valină g 0.422
Prolină g 0.396
Serină g 0.448
Fenilalanină g 0.41
Glicină g 0.351
Triptofan g 0.068
Treonină g 0.315
Izoleucină g 0.39
Leucină g 0.691
Lizină g 0.556
Metionină g 0.065
Tirozină g 0.291
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.026
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.245
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.099
Macronutrienți
Apă g 69.13
Aport caloric / Energic total kcal 117
Carbohidraţi (total) g 20.69
Lipide / Grăsimi (total) g 0.58
Proteine g 8.14
Minerale
Calciu mg 40
Cupru mg 0.341
Fier mg 4.58
Fosfor mg 120
Magneziu mg 82
Mangan mg 0.482
Potasiu mg 337
Seleniu µg 2.8
Sodiu mg 7
Zinc mg 2.85
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.037
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.411
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.316
Vitamina B6 mg 0.037
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”