Fasole Hyacinth, bob uscat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.821
Acid glutamic g 3.88
Alanină g 1.067
Arginină g 1.755
Histidină g 0.684
Cistină g 0.279
Valină g 1.239
Prolină g 1.162
Serină g 1.315
Fenilalanină g 1.204
Glicină g 1.028
Triptofan g 0.199
Treonină g 0.925
Izoleucină g 1.143
Leucină g 2.026
Lizină g 1.632
Metionină g 0.191
Tirozină g 0.853
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.076
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.715
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.288
Macronutrienți
Apă g 9.38
Aport caloric / Energic total kcal 344
Carbohidraţi (total) g 60.74
Fibre (total) g 25.6
Lipide / Grăsimi (total) g 1.69
Proteine g 23.9
Minerale
Calciu mg 130
Cupru mg 1.335
Fier mg 5.1
Fosfor mg 372
Magneziu mg 283
Mangan mg 1.573
Potasiu mg 1235
Seleniu µg 8.2
Sodiu mg 21
Zinc mg 9.3
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 1.13
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.136
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.61
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.237
Vitamina B6 mg 0.155
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 23

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”