Fasole indiană maro, mică, bob uscat, gătită fără sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Histidină g 0.263
Cistină g 0.04
Valină g 0.25
Fenilalanină g 0.35
Triptofan g 0.05
Izoleucină g 0.388
Leucină g 0.525
Lizină g 0.425
Metionină g 0.075
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.044
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.256
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.124
Macronutrienți
Apă g 69.23
Aport caloric / Energic total kcal 117
Carbohidraţi (total) g 20.96
Lipide / Grăsimi (total) g 0.55
Proteine g 7.81
Minerale
Calciu mg 3
Cupru mg 0.164
Fier mg 3.14
Fosfor mg 150
Magneziu mg 104
Mangan mg 0.527
Potasiu mg 304
Seleniu µg 2.8
Sodiu mg 10
Zinc mg 0.59
Vitamine
Vitamina A, IU IU 10
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.124
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.023
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.668
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.391
Vitamina B6 mg 0.093
Vitamina C mg 1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 143

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”