Fasole indiană maro, mică, bob uscat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Histidină g 0.771
Cistină g 0.117
Valină g 0.734
Fenilalanină g 1.028
Triptofan g 0.147
Izoleucină g 1.138
Leucină g 1.541
Lizină g 1.248
Metionină g 0.22
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.129
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.75
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.364
Macronutrienți
Apă g 9.68
Aport caloric / Energic total kcal 343
Carbohidraţi (total) g 61.52
Lipide / Grăsimi (total) g 1.61
Proteine g 22.94
Minerale
Calciu mg 150
Cupru mg 0.688
Fier mg 10.85
Fosfor mg 489
Magneziu mg 381
Mangan mg 1.82
Potasiu mg 1191
Seleniu µg 8.2
Sodiu mg 30
Zinc mg 1.92
Vitamine
Vitamina A, IU IU 32
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.562
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.091
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.8
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.535
Vitamina B6 mg 0.366
Vitamina C mg 4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 649

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”