Fasole lungă chinezească, fiartă, scursă de apă, fără sare

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 păstaie 14
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Arginină g 0.177
Histidină g 0.082
Cistină g 0.038
Valină g 0.146
Fenilalanină g 0.139
Triptofan g 0.029
Treonină g 0.094
Izoleucină g 0.135
Leucină g 0.18
Lizină g 0.166
Metionină g 0.036
Tirozină g 0.103
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.009
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.042
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.026
Macronutrienți
Apă g 87.47
Aport caloric / Energic total kcal 47
Carbohidraţi (total) g 9.18
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 2.53
Minerale
Calciu mg 44
Cupru mg 0.047
Fier mg 0.98
Fosfor mg 57
Magneziu mg 42
Mangan mg 0.201
Potasiu mg 290
Seleniu µg 1.5
Sodiu mg 4
Zinc mg 0.36
Vitamine
Vitamina A, IU IU 450
Vitamina A, RAE µg 23
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.085
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.099
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.63
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.051
Vitamina B6 mg 0.024
Vitamina C mg 16.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 45

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”