Fasole, mâncare la conservă, cu carne de vită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.743
Acid glutamic g 0.976
Alanină g 0.29
Arginină g 0.401
Histidină g 0.182
Cistină g 0.068
Valină g 0.33
Prolină g 0.278
Serină g 0.333
Fenilalanină g 0.329
Glicină g 0.283
Triptofan g 0.077
Treonină g 0.268
Izoleucină g 0.279
Leucină g 0.51
Lizină g 0.452
Metionină g 0.104
Tirozină g 0.182
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.385
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.205
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.677
Colesterol mg 22
Macronutrienți
Apă g 71.33
Aport caloric / Energic total kcal 121
Carbohidraţi (total) g 16.91
Lipide / Grăsimi (total) g 3.45
Proteine g 6.38
Minerale
Calciu mg 45
Cupru mg 0.3
Fier mg 1.6
Fosfor mg 81
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.6
Potasiu mg 320
Seleniu µg 9.6
Sodiu mg 475
Zinc mg 1.2
Vitamine
Vitamina A, IU IU 213
Vitamina A, RAE µg 11
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.052
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.045
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.94
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.183
Vitamina B6 mg 0.09
Vitamina C mg 1.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 43

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”