Fasole mare, tip Kidney, bob uscat, germinat, gătit, fiert, drenat, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.628
Acid glutamic g 0.589
Alanină g 0.2
Arginină g 0.263
Histidină g 0.135
Cistină g 0.055
Valină g 0.248
Prolină g 0.195
Serină g 0.258
Fenilalanină g 0.243
Glicină g 0.166
Triptofan g 0.05
Treonină g 0.203
Izoleucină g 0.214
Leucină g 0.347
Lizină g 0.275
Metionină g 0.05
Tirozină g 0.166
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.045
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.318
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.083
Macronutrienți
Apă g 89.3
Aport caloric / Energic total kcal 33
Carbohidraţi (total) g 4.72
Lipide / Grăsimi (total) g 0.58
Proteine g 4.83
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.174
Fier mg 0.89
Fosfor mg 38
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.199
Potasiu mg 194
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 243
Zinc mg 0.44
Vitamine
Vitamina A, IU IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.362
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.273
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.024
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.381
Vitamina B6 mg 0.093
Vitamina C mg 35.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 47

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”