Fasole mică albă, bob uscat, gătită fără sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.085
Acid glutamic g 1.368
Alanină g 0.376
Arginină g 0.555
Histidină g 0.25
Cistină g 0.098
Valină g 0.469
Prolină g 0.38
Serină g 0.488
Fenilalanină g 0.485
Glicină g 0.35
Triptofan g 0.106
Treonină g 0.377
Izoleucină g 0.396
Leucină g 0.716
Lizină g 0.616
Metionină g 0.135
Tirozină g 0.253
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.056
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.276
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.166
Macronutrienți
Apă g 63.24
Aport caloric / Energic total kcal 142
Carbohidraţi (total) g 25.81
Fibre (total) g 10.4
Lipide / Grăsimi (total) g 0.64
Proteine g 8.97
Minerale
Calciu mg 73
Cupru mg 0.149
Fier mg 2.84
Fosfor mg 169
Magneziu mg 68
Mangan mg 0.51
Potasiu mg 463
Seleniu µg 1.3
Sodiu mg 2
Zinc mg 1.09
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.236
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.059
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.272
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.251
Vitamina B6 mg 0.127
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 137

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”