Fasole mică albă, bob uscat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.553
Acid glutamic g 3.218
Alanină g 0.885
Arginină g 1.307
Histidină g 0.588
Cistină g 0.23
Valină g 1.104
Prolină g 0.895
Serină g 1.148
Fenilalanină g 1.141
Glicină g 0.824
Triptofan g 0.25
Treonină g 0.888
Izoleucină g 0.932
Leucină g 1.685
Lizină g 1.449
Metionină g 0.317
Tirozină g 0.594
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.102
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.507
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.304
Macronutrienți
Apă g 11.71
Aport caloric / Energic total kcal 336
Carbohidraţi (total) g 62.25
Fibre (total) g 24.9
Lipide / Grăsimi (total) g 1.18
Proteine g 21.11
Minerale
Calciu mg 173
Cupru mg 0.635
Fier mg 7.73
Fosfor mg 445
Magneziu mg 183
Mangan mg 1.278
Potasiu mg 1542
Seleniu µg 12.8
Sodiu mg 12
Zinc mg 2.81
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.743
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.207
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.342
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.729
Vitamina B6 mg 0.439
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 386

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”