Fasole Mung, bob uscat, germinat, conservă, doar partea solidă, scursă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.245
Acid glutamic g 0.082
Alanină g 0.05
Arginină g 0.101
Histidină g 0.036
Cistină g 0.009
Valină g 0.067
Serină g 0.017
Fenilalanină g 0.06
Glicină g 0.032
Triptofan g 0.019
Treonină g 0.04
Izoleucină g 0.067
Leucină g 0.089
Lizină g 0.085
Metionină g 0.017
Tirozină g 0.026
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.008
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.02
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.016
Macronutrienți
Apă g 96.1
Aport caloric / Energic total kcal 12
Carbohidraţi (total) g 2.14
Fibre (total) g 0.8
Glucide/Zaharuri (total) g 1.34
Lipide / Grăsimi (total) g 0.06
Proteine g 1.4
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.157
Fier mg 0.43
Fosfor mg 32
Magneziu mg 9
Mangan mg 0.073
Potasiu mg 27
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 140
Zinc mg 0.28
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 2
Beta caroten µg 2
Beta Cryptoxanthina µg 2
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 7.8
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.03
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.07
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.22
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.143
Vitamina B6 mg 0.032
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 13.4
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”