Fasole Navy, bob uscat, conserve

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.943
Acid glutamic g 1.21
Alanină g 0.342
Arginină g 0.413
Histidină g 0.207
Cistină g 0.071
Betaină mg 0.1
Valină g 0.434
Prolină g 0.431
Serină g 0.472
Fenilalanină g 0.444
Glicină g 0.305
Triptofan g 0.09
Treonină g 0.277
Izoleucină g 0.356
Leucină g 0.639
Lizină g 0.527
Metionină g 0.098
Tirozină g 0.178
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.038
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.186
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.112
Macronutrienți
Apă g 70.45
Aport caloric / Energic total kcal 113
Carbohidraţi (total) g 20.45
Fibre (total) g 5.1
Glucide/Zaharuri (total) g 0.28
Lipide / Grăsimi (total) g 0.43
Proteine g 7.53
Minerale
Calciu mg 47
Cupru mg 0.208
Fier mg 1.85
Fosfor mg 134
Magneziu mg 47
Mangan mg 0.375
Potasiu mg 288
Seleniu µg 5.8
Sodiu mg 448
Zinc mg 0.77
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 26.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.141
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.78
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.055
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.487
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.172
Vitamina B6 mg 0.103
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.9
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 62

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”