Fasole Navy, bob uscat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.598
Acid glutamic g 3.098
Alanină g 0.908
Arginină g 1.02
Histidină g 0.507
Cistină g 0.187
Betaină mg 0.1
Valină g 1.241
Prolină g 1.117
Serină g 1.18
Fenilalanină g 1.158
Glicină g 0.801
Triptofan g 0.247
Treonină g 0.711
Izoleucină g 0.952
Leucină g 1.723
Lizină g 1.28
Metionină g 0.273
Tirozină g 0.484
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.245
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.411
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.17
Macronutrienți
Amidon g 32.9
Apă g 12.1
Aport caloric / Energic total kcal 337
Carbohidraţi (total) g 60.75
Fibre (total) g 24.4
Galactoză (inclusă în glucide) g 0.34
Glucide/Zaharuri (total) g 3.88
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.21
Zaharoză (inclusă în glucide) g 3.33
Lipide / Grăsimi (total) g 1.5
Proteine g 22.33
Minerale
Calciu mg 147
Cupru mg 0.834
Fier mg 5.49
Fosfor mg 407
Magneziu mg 175
Mangan mg 1.418
Potasiu mg 1185
Seleniu µg 11
Sodiu mg 5
Zinc mg 3.65
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 87.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.775
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.164
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.188
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.744
Vitamina B6 mg 0.428
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 364

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”