Fasole neagră, bob uscat, conserve, cu conţinut scăzut de sodiu

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.755
Acid glutamic g 0.969
Alanină g 0.274
Arginină g 0.331
Histidină g 0.166
Cistină g 0.056
Valină g 0.348
Prolină g 0.345
Serină g 0.378
Fenilalanină g 0.356
Glicină g 0.244
Triptofan g 0.072
Treonină g 0.222
Izoleucină g 0.285
Leucină g 0.512
Lizină g 0.422
Metionină g 0.079
Tirozină g 0.143
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.025
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.125
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.075
Macronutrienți
Apă g 75.64
Aport caloric / Energic total kcal 91
Carbohidraţi (total) g 16.55
Fibre (total) g 6.9
Glucide/Zaharuri (total) g 0.23
Lipide / Grăsimi (total) g 0.29
Proteine g 6.03
Minerale
Calciu mg 35
Cupru mg 0.192
Fier mg 1.9
Fosfor mg 108
Magneziu mg 35
Mangan mg 0.233
Potasiu mg 308
Seleniu µg 1.3
Sodiu mg 138
Zinc mg 0.54
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 23.2
Vitamina A, IU IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.14
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.62
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.12
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.62
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.184
Vitamina B6 mg 0.055
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.3
Vitamina C mg 2.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 61

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”