Fasole neagră, bob uscat, gătită fără sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.072
Acid glutamic g 1.351
Alanină g 0.372
Arginină g 0.549
Histidină g 0.247
Cistină g 0.096
Valină g 0.464
Prolină g 0.376
Serină g 0.482
Fenilalanină g 0.479
Glicină g 0.346
Triptofan g 0.105
Treonină g 0.373
Izoleucină g 0.391
Leucină g 0.708
Lizină g 0.608
Metionină g 0.133
Tirozină g 0.25
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.047
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.231
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.139
Macronutrienți
Apă g 65.74
Aport caloric / Energic total kcal 132
Carbohidraţi (total) g 23.71
Fibre (total) g 8.7
Lipide / Grăsimi (total) g 0.54
Proteine g 8.86
Minerale
Calciu mg 27
Cupru mg 0.209
Fier mg 2.1
Fosfor mg 140
Magneziu mg 70
Mangan mg 0.444
Potasiu mg 355
Seleniu µg 1.2
Sodiu mg 1
Zinc mg 1.12
Vitamine
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.244
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.059
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.505
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.242
Vitamina B6 mg 0.069
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 149

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”