Fasole ochi-negri, bob fraged

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 păstaie 12
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.027
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.127
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.079
Macronutrienți
Apă g 86
Aport caloric / Energic total kcal 44
Carbohidraţi (total) g 9.5
Fibre (total) g 3.3
Glucide/Zaharuri (total) g 5.04
Lipide / Grăsimi (total) g 0.3
Proteine g 3.3
Minerale
Calciu mg 65
Cupru mg 0.1
Fier mg 1
Fosfor mg 65
Magneziu mg 58
Mangan mg 0.308
Potasiu mg 215
Seleniu µg 0.9
Sodiu mg 4
Zinc mg 0.34
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 55
Beta caroten µg 794
Luteină + zeaxantină µg 932
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 22
Vitamina A, IU IU 1369
Vitamina A, RAE µg 68
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.15
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.49
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.2
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.945
Vitamina B6 mg 0.173
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 31.5
Vitamina C mg 33
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 53

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”