Fasole ochi-negri, vârfuri de frunze, nepreparate

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 frunză 3
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.022
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.106
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.066
Macronutrienți
Apă g 89.78
Aport caloric / Energic total kcal 29
Carbohidraţi (total) g 4.82
Lipide / Grăsimi (total) g 0.25
Proteine g 4.1
Minerale
Calciu mg 63
Cupru mg 0.191
Fier mg 1.92
Fosfor mg 9
Magneziu mg 43
Mangan mg 0.509
Potasiu mg 455
Seleniu µg 0.9
Sodiu mg 7
Zinc mg 0.29
Vitamine
Vitamina A, IU IU 712
Vitamina A, RAE µg 36
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.354
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.175
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.12
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.06
Vitamina B6 mg 0.177
Vitamina C mg 36
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 101

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”