Fasole păstăi, verde, congelată, gătită, fiartă, scursă de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.208
Acid glutamic g 0.153
Alanină g 0.068
Arginină g 0.06
Histidină g 0.028
Cistină g 0.014
Betaină mg 0.1
Valină g 0.073
Prolină g 0.055
Serină g 0.081
Fenilalanină g 0.054
Glicină g 0.053
Triptofan g 0.016
Treonină g 0.065
Izoleucină g 0.054
Leucină g 0.091
Lizină g 0.072
Metionină g 0.018
Tirozină g 0.034
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.007
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.084
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.042
Macronutrienți
Apă g 91.42
Aport caloric / Energic total kcal 26
Carbohidraţi (total) g 5.86
Fibre (total) g 3
Glucide/Zaharuri (total) g 1.23
Lipide / Grăsimi (total) g 0.17
Proteine g 1.49
Minerale
Calciu mg 42
Cupru mg 0.059
Fier mg 0.66
Fosfor mg 29
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.288
Potasiu mg 159
Seleniu µg 0.4
Sodiu mg 245
Zinc mg 0.24
Fitonutrienți
Beta caroten µg 334
Luteină + zeaxantină µg 564
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 13.5
Vitamina A, IU IU 557
Vitamina A, RAE µg 28
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.035
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.04
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.383
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.049
Vitamina B6 mg 0.06
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 12.7
Vitamina C mg 4.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 23

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”