Fasole pestriţă, bob uscat, gătită cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.129
Acid glutamic g 1.424
Alanină g 0.391
Arginină g 0.578
Histidină g 0.26
Cistină g 0.102
Valină g 0.489
Prolină g 0.396
Serină g 0.508
Fenilalanină g 0.505
Glicină g 0.365
Triptofan g 0.111
Treonină g 0.393
Izoleucină g 0.412
Leucină g 0.746
Lizină g 0.641
Metionină g 0.14
Tirozină g 0.263
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.04
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.199
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.119
Macronutrienți
Apă g 64.65
Aport caloric / Energic total kcal 136
Carbohidraţi (total) g 24.46
Fibre (total) g 10
Lipide / Grăsimi (total) g 0.46
Proteine g 9.34
Minerale
Calciu mg 50
Cupru mg 0.231
Fier mg 2.09
Fosfor mg 135
Magneziu mg 50
Mangan mg 0.37
Potasiu mg 387
Seleniu µg 1.3
Sodiu mg 237
Zinc mg 1.14
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.21
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.069
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.515
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.24
Vitamina B6 mg 0.081
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 207

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”