Fasole Pinto, bob uscat, conserve, tot conţinutul conservei, cu conţinut scăzut de sodiu

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 conservă, cu totul 442
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.492
Acid glutamic g 0.656
Alanină g 0.189
Arginină g 0.238
Histidină g 0.12
Cistină g 0.04
Valină g 0.216
Prolină g 0.232
Serină g 0.254
Fenilalanină g 0.237
Glicină g 0.172
Triptofan g 0.051
Treonină g 0.176
Izoleucină g 0.189
Leucină g 0.338
Lizină g 0.294
Metionină g 0.056
Tirozină g 0.093
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.114
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.203
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.116
Macronutrienți
Apă g 78.19
Aport caloric / Energic total kcal 82
Carbohidraţi (total) g 15.18
Fibre (total) g 4.6
Glucide/Zaharuri (total) g 1.02
Lipide / Grăsimi (total) g 0.56
Proteine g 4.6
Minerale
Calciu mg 47
Cupru mg 0.162
Fier mg 1.47
Fosfor mg 92
Magneziu mg 33
Mangan mg 0.318
Potasiu mg 276
Seleniu µg 3.7
Sodiu mg 146
Zinc mg 0.56
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 20.8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.052
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.55
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.016
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.268
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.136
Vitamina B6 mg 0.135
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.1
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 24

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”