Fasole roşie, bob uscat, conservă, scursă de lichid

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 conservă, conţinutul scurs de partea lichidă 266
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.999
Acid glutamic g 1.282
Alanină g 0.362
Arginină g 0.437
Histidină g 0.219
Cistină g 0.075
Valină g 0.46
Prolină g 0.456
Serină g 0.5
Fenilalanină g 0.471
Glicină g 0.323
Triptofan g 0.095
Treonină g 0.293
Izoleucină g 0.377
Leucină g 0.677
Lizină g 0.558
Metionină g 0.104
Tirozină g 0.189
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.029
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.193
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.181
Macronutrienți
Apă g 68.11
Aport caloric / Energic total kcal 124
Carbohidraţi (total) g 21.49
Fibre (total) g 5.5
Fructoză (inclusă în glucide) g 0.1
Glucide/Zaharuri (total) g 3.8
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.23
Zaharoză (inclusă în glucide) g 3.47
Lipide / Grăsimi (total) g 1.05
Proteine g 7.98
Minerale
Calciu mg 57
Cupru mg 0.272
Fier mg 1.5
Fosfor mg 121
Magneziu mg 30
Mangan mg 0.384
Potasiu mg 277
Seleniu µg 1.6
Sodiu mg 231
Zinc mg 0.75
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.016
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.46
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 28

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”