Fasole roşie (kidney beans) bob uscat, germinate

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.546
Acid glutamic g 0.512
Alanină g 0.174
Arginină g 0.228
Histidină g 0.118
Cistină g 0.048
Valină g 0.216
Prolină g 0.169
Serină g 0.224
Fenilalanină g 0.212
Glicină g 0.144
Triptofan g 0.044
Treonină g 0.176
Izoleucină g 0.186
Leucină g 0.302
Lizină g 0.239
Metionină g 0.044
Tirozină g 0.144
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.039
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.276
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.072
Macronutrienți
Apă g 90.7
Aport caloric / Energic total kcal 29
Carbohidraţi (total) g 4.1
Lipide / Grăsimi (total) g 0.5
Proteine g 4.2
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.159
Fier mg 0.81
Fosfor mg 37
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.182
Potasiu mg 187
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 6
Zinc mg 0.4
Vitamine
Vitamina A, IU IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.37
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.92
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.368
Vitamina B6 mg 0.085
Vitamina C mg 38.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 59

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”