Fasole roşie, kidney, bob uscat, gătită cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.049
Acid glutamic g 1.323
Alanină g 0.364
Arginină g 0.537
Histidină g 0.242
Cistină g 0.094
Valină g 0.454
Prolină g 0.368
Serină g 0.472
Fenilalanină g 0.469
Glicină g 0.339
Triptofan g 0.103
Treonină g 0.365
Izoleucină g 0.383
Leucină g 0.693
Lizină g 0.595
Metionină g 0.13
Tirozină g 0.244
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.039
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.275
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.072
Macronutrienți
Apă g 66.94
Aport caloric / Energic total kcal 127
Carbohidraţi (total) g 22.8
Fibre (total) g 7.4
Glucide/Zaharuri (total) g 0.32
Lipide / Grăsimi (total) g 0.5
Proteine g 8.67
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.242
Fier mg 2.94
Fosfor mg 142
Magneziu mg 45
Mangan mg 0.477
Potasiu mg 403
Seleniu µg 1.2
Sodiu mg 238
Zinc mg 1.07
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 30.5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.16
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.058
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.578
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.22
Vitamina B6 mg 0.12
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 8.4
Vitamina C mg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 130

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”