Fasole roşu închis, bob uscat, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.063
Acid glutamic g 3.862
Alanină g 1.062
Arginină g 1.568
Histidină g 0.705
Cistină g 0.276
Valină g 1.325
Prolină g 1.074
Serină g 1.378
Fenilalanină g 1.37
Glicină g 0.989
Triptofan g 0.3
Treonină g 1.066
Izoleucină g 1.118
Leucină g 2.022
Lizină g 1.738
Metionină g 0.381
Tirozină g 0.713
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.035
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.249
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.065
Macronutrienți
Apă g 11.9
Aport caloric / Energic total kcal 329
Carbohidraţi (total) g 58.33
Fibre (total) g 24.9
Lipide / Grăsimi (total) g 0.45
Proteine g 25.33
Minerale
Calciu mg 131
Cupru mg 1
Fier mg 8.7
Fosfor mg 406
Magneziu mg 138
Mangan mg 1.109
Potasiu mg 1346
Seleniu µg 3.2
Sodiu mg 13
Zinc mg 2.66
Vitamine
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.39
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.24
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.106
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.779
Vitamina B6 mg 0.396
Vitamina C mg 4.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 393

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”