Fasole roz, bob uscat, gătită fără sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.095
Acid glutamic g 1.381
Alanină g 0.38
Arginină g 0.561
Histidină g 0.252
Cistină g 0.099
Valină g 0.474
Prolină g 0.384
Serină g 0.493
Fenilalanină g 0.49
Glicină g 0.354
Triptofan g 0.107
Treonină g 0.381
Izoleucină g 0.4
Leucină g 0.723
Lizină g 0.622
Metionină g 0.136
Tirozină g 0.255
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.042
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.21
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.126
Macronutrienți
Apă g 61.2
Aport caloric / Energic total kcal 149
Carbohidraţi (total) g 27.91
Fibre (total) g 5.3
Glucide/Zaharuri (total) g 0.36
Lipide / Grăsimi (total) g 0.49
Proteine g 9.06
Minerale
Calciu mg 52
Cupru mg 0.271
Fier mg 2.3
Fosfor mg 165
Magneziu mg 65
Mangan mg 0.548
Potasiu mg 508
Seleniu µg 1.4
Sodiu mg 2
Zinc mg 0.96
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 36.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.257
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.98
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.063
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.57
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.299
Vitamina B6 mg 0.175
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 168

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”