Fasole, teci galbene, conservă, scurse de apă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
10 beans 62
1 conservă 262
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.161
Acid glutamic g 0.118
Alanină g 0.053
Arginină g 0.046
Histidină g 0.022
Cistină g 0.011
Betaină mg 0.1
Valină g 0.057
Prolină g 0.043
Serină g 0.063
Fenilalanină g 0.042
Glicină g 0.041
Triptofan g 0.012
Treonină g 0.05
Izoleucină g 0.042
Leucină g 0.071
Lizină g 0.055
Metionină g 0.014
Tirozină g 0.027
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.004
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.051
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.022
Macronutrienți
Apă g 93.3
Aport caloric / Energic total kcal 20
Carbohidraţi (total) g 4.5
Fibre (total) g 1.3
Glucide/Zaharuri (total) g 0.96
Lipide / Grăsimi (total) g 0.1
Proteine g 1.15
Minerale
Calciu mg 26
Cupru mg 0.038
Fier mg 0.9
Fosfor mg 19
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.2
Potasiu mg 109
Seleniu µg 0.4
Sodiu mg 251
Zinc mg 0.29
Fitonutrienți
Beta caroten µg 63
Luteină + zeaxantină µg 441
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 10.5
Vitamina A, IU IU 105
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.015
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.29
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.056
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.201
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.129
Vitamina B6 mg 0.037
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 9.9
Vitamina C mg 4.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 32

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”