Fasole tip catjang, gătită fără sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.982
Acid glutamic g 1.539
Alanină g 0.371
Arginină g 0.563
Histidină g 0.252
Cistină g 0.09
Valină g 0.387
Prolină g 0.365
Serină g 0.407
Fenilalanină g 0.475
Glicină g 0.335
Triptofan g 0.1
Treonină g 0.309
Izoleucină g 0.33
Leucină g 0.623
Lizină g 0.55
Metionină g 0.116
Tirozină g 0.263
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.059
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.303
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.185
Macronutrienți
Apă g 69.7
Aport caloric / Energic total kcal 117
Carbohidraţi (total) g 20.32
Fibre (total) g 3.6
Lipide / Grăsimi (total) g 0.71
Proteine g 8.13
Minerale
Calciu mg 26
Cupru mg 0.271
Fier mg 3.05
Fosfor mg 142
Magneziu mg 96
Mangan mg 0.473
Potasiu mg 375
Seleniu µg 2.5
Sodiu mg 19
Zinc mg 1.87
Vitamine
Vitamina A, IU IU 10
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.162
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.046
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.714
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.386
Vitamina B6 mg 0.092
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 142

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”