Fasole tip Pinto, boabe din păstaie, fragede, congelate, gătite, fierte, scurse de apă, cu sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.035
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.276
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.058
Macronutrienți
Apă g 58.01
Aport caloric / Energic total kcal 162
Carbohidraţi (total) g 30.88
Fibre (total) g 8.6
Lipide / Grăsimi (total) g 0.48
Proteine g 9.31
Minerale
Calciu mg 52
Cupru mg 0.088
Fier mg 2.71
Fosfor mg 100
Magneziu mg 54
Mangan mg 0.493
Potasiu mg 646
Seleniu µg 1.4
Sodiu mg 319
Zinc mg 0.69
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.274
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.108
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.632
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.258
Vitamina B6 mg 0.194
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 34

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”