Fasole tip Pinto, bob uscat, germinată, fiartă, scursă de apă, fără sare

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.241
Acid glutamic g 0.226
Alanină g 0.077
Arginină g 0.101
Histidină g 0.052
Cistină g 0.021
Valină g 0.095
Prolină g 0.075
Serină g 0.099
Fenilalanină g 0.094
Glicină g 0.064
Triptofan g 0.019
Treonină g 0.078
Izoleucină g 0.082
Leucină g 0.133
Lizină g 0.106
Metionină g 0.019
Tirozină g 0.064
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.024
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.185
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.039
Macronutrienți
Apă g 93.39
Aport caloric / Energic total kcal 22
Carbohidraţi (total) g 4.1
Lipide / Grăsimi (total) g 0.32
Proteine g 1.86
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.107
Fier mg 0.66
Fosfor mg 30
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.123
Potasiu mg 98
Seleniu µg 0.6
Sodiu mg 51
Zinc mg 0.17
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.059
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.725
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.235
Vitamina B6 mg 0.054
Vitamina C mg 6.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 29

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”