Fast-food, chiflă pentru mic dejun, cu , cu friptură, ouă, brânză şi condimente

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 254
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 10.4
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.997
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.849
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.419
Colesterol mg 130
Macronutrienți
Amidon g 17.58
Apă g 44.9
Aport caloric / Energic total kcal 282
Carbohidraţi (total) g 22.99
Fibre (total) g 0.2
Fructoză (inclusă în glucide) g 0.86
Glucide/Zaharuri (total) g 2.97
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.82
Lactoză (inclusă în glucide) g 0.37
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.92
Lipide / Grăsimi (total) g 14.07
Proteine g 15.95
Minerale
Calciu mg 93
Cupru mg 0.337
Fier mg 2.06
Fosfor mg 204
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.188
Potasiu mg 145
Seleniu µg 25.1
Sodiu mg 642
Zinc mg 2.21
Fitonutrienți
Beta caroten µg 20
Beta Cryptoxanthina µg 4
Luteină + zeaxantină µg 151
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 82.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Retinol µg 81
Vitamina A, IU IU 306
Vitamina A, RAE µg 83
Vitamina D IU 15
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.236
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.55
Vitamina B12 µg 1.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.255
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.355
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.765
Vitamina B6 mg 0.132
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 73

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”