Fast-food, frijoles cu brânză

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.711
Acid glutamic g 1.283
Alanină g 0.25
Arginină g 0.359
Histidină g 0.189
Cistină g 0.061
Valină g 0.351
Prolină g 0.379
Serină g 0.349
Fenilalanină g 0.337
Glicină g 0.214
Triptofan g 0.078
Treonină g 0.258
Izoleucină g 0.307
Leucină g 0.523
Lizină g 0.455
Metionină g 0.111
Tirozină g 0.21
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.567
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.417
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.44
Colesterol mg 22
Macronutrienți
Apă g 69.11
Aport caloric / Energic total kcal 135
Carbohidraţi (total) g 17.19
Lipide / Grăsimi (total) g 4.66
Proteine g 6.81
Minerale
Calciu mg 113
Cupru mg 0.204
Fier mg 1.34
Fosfor mg 105
Magneziu mg 51
Mangan mg 0.301
Potasiu mg 362
Seleniu µg 1.7
Sodiu mg 528
Zinc mg 1.04
Vitamine
Retinol µg 9
Vitamina A, IU IU 273
Vitamina A, RAE µg 21
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 0.41
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.2
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.89
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.66
Vitamina B6 mg 0.12
Vitamina C mg 0.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 67

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”