Fast-food, pâine toast cu unt

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.571
Acid glutamic g 1.659
Alanină g 0.346
Arginină g 0.384
Histidină g 0.174
Cistină g 0.148
Valină g 0.463
Prolină g 0.572
Serină g 0.472
Fenilalanină g 0.397
Glicină g 0.265
Triptofan g 0.106
Treonină g 0.3
Izoleucină g 0.394
Leucină g 0.605
Lizină g 0.375
Metionină g 0.182
Tirozină g 0.256
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.24
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.81
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.74
Colesterol mg 86
Macronutrienți
Apă g 50.72
Aport caloric / Energic total kcal 264
Carbohidraţi (total) g 26.7
Lipide / Grăsimi (total) g 13.9
Proteine g 7.66
Minerale
Calciu mg 54
Cupru mg 0.048
Fier mg 1.4
Fosfor mg 108
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.155
Potasiu mg 131
Seleniu µg 15.5
Sodiu mg 380
Zinc mg 0.44
Vitamine
Retinol µg 100
Vitamina A, IU IU 350
Vitamina A, RAE µg 101
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.43
Vitamina B12 µg 0.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.37
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.9
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.4
Vitamina B6 mg 0.04
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 76

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”